71

Παρά την πετυχημένη παρουσία του Κίκε Ερνάντεθ στον πάγκο του Αρη μετά το «διαζύγιο» με τον Γκιγιέρμο Όγιος, η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πήρε την απόφαση της να μην συνεργαστεί και τη νέα περίοδο μαζί του, αφού προέκυψε «διαφορά φιλοσοφίας» στο σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της συμμετοχής της στο Κύπελλο UEFA.

Έτσι, συνεχίζονται οι αναζητήσεις για το διάδοχό του, που θα προέρχεται και αυτός από την Ισπανία. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο νέος προπονητής της ομάδας έχει ήδη βρεθεί και ήδη δώσει την καταφατική του απάντηση, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ προτιμά να μην ανακοινώσει το όνομά του.

Επίσης, γίνονται αναζητήσεις για δύο μεταγραφικές επιλογές από την ίδια χώρα. Ονόματα ακούγονται, αλλά ακόμα στο σημείο αυτό η διοίκηση με τους τεχνικούς της συμβούλους δεν εξασφάλισαν τις υπογραφές κάποιων ποδοσφαιριστών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ