89

Στην Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ανήκει, θα επιστρέψει το καλοκαίρι ο Ζούλιο Μπαπτίστα, που εφέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αρσεναλ. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, η λονδρέζικη ομάδα δεν διαθέτει τα απαραίτητα χρήματα για να τον κρατήσει και η μοναδική του επιλογή είναι να επιστρέψει στην Μαδρίτη.

«Μου είπαν πως δεν μπορούν να με αγοράσουν και πλέον το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να επιστρέψω στην Ρεάλ Μαδρίτης» είπε ο Μπαπτίστα στην ισπανική Marca.

Ο Μπαπτίστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Premier League και τις ομάδες της:

«Πέρασα πολύ καλά στην Αρσεναλ και την Αγγλία και προσαρμόστηκα. Στην αρχή δεν έπαιζα πολύ, αλλά στο τέλος ήταν πολύ καλύτερα. Το Αγγλικό Πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δυνατό, με μεγάλες ομάδες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι είναι πανίσχυρες και είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς αυτές τις ομάδες».

Ωστόσο, δεν κρύβει ότι νοστάλγησε την Ρεάλ:

«Μιλάω συχνά με τον Ρομπίνιο και τον Ρομπέρτο Κάρλος και τους έχω ευχηθεί ό,τι καλύτερο για το Πρωτάθλημα. Για να είμαι ειλικρινής, ζηλεύω λίγο που δεν μπορώ να είμαι κι εγώ εκεί και να διεκδικώ τον τίτλο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr