
Ο Κράβαρικ μένει στον Ηρακλή με… απωθημένο το Champions League
Η κατάκτηση του Champions League με τον Ηρακλή είναι το... απωθημένο του Αντρέι Κράβαρικ και έχει την πεποίθηση ότι θα κατορθώσει να την πετύχει προσεχώς, από τη στιγμή που αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «Γηραιό».
66
Η κατάκτηση του Champions League με τον Ηρακλή είναι το… απωθημένο του Αντρέι Κράβαρικ και έχει την πεποίθηση ότι θα κατορθώσει να την πετύχει προσεχώς, από τη στιγμή που αποφάσισε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «Γηραιό».
Ο αρχηγός των πρωταθλητών βρέθηκε στα γραφεία του ΤΑΠ, όπου έβαλε την υπογραφή του σε νέο, τριετούς διάρκειας, συμβόλαιο με την ομάδα, τονίζοντας ελάχιστα λεπτά αργότερα:
«Μετά από τόσα χρόνια στον Ηρακλή μου ήταν πολύ δύσκολο να αφήσω την ομάδα με την οποία έχω ζήσει τις ομορφότερες στιγμές στην καριέρα μου. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και η ηλικία μου. Εχω δημιουργήσει τόσο καλές σχέσεις με τη διοίκηση, τον κόσμο, αλλά και τους συμπαίκτες μου και θα ήταν πράγματι δύσκολο να τα αφήσω όλα αυτά πίσω μου. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να παίξουμε ακόμα καλύτερο βόλεϊ. Θέλω κάποια στιγμή να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα του Ηρακλή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bridgerton και The Sims 4 ενώνουν τις δυνάμεις τους: Νέα δωρεάν αντικείμενα, ρούχα και αίθουσες χορού
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το τέταρτο παιχνίδι των πλέι οφ
- Η Ουάσινγκτον καλεί το Ιράν να αποφυλακίσει τη βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Σύγκρουση τζετ σκι με φάλαινα στον Καναδά – Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός [βίντεο]
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 81-87: Στο Final-4 οι Μαδριλένοι και… περιμένουν τον Παναθηναϊκό
- Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 12χρονο μετά το πολύωρο χειρουργείο – Πώς συνέβη το ατύχημα με το πατίνι
