Πώληση ιδίων μετοχών σε θεσμικούς επενδυτές από την Eurobank
Την πώληση έως και 7.451.005 μετοχών της EFG Eurobank Ergasias αποφάσισε το ΔΣ της τράπεζας στο διάστημα 23-28 Φεβρουαρίου 2007, με κατώτερη τιμή πώλησης τα 25 ευρώ. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί στο 1,9% - 2% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.
Την πώληση πακέτου ιδίων μετοχών αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της EFG Eurobank Ergasias. Συγκεκριμένα, στο διάστημα από 23.2.2007 έως 28.2.2007 θα πωληθούν έως 7.451.005 μετοχές της Τράπεζας, όλες ονομαστικές κοινές, με κατώτερη τιμή πώλησης 25 ευρώ ανά μετοχή.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο του βιβλίου προσφορών προς θεσμικούς επενδυτές. Συντονιστές της διάθεσης θα είναι οι Citigroup, Deutsche Bank AG, London Branch, JPMorgan και EFG Eurobank Securities.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.