89

Ο Ντάρκο Ρούσο θα είναι προπονητής του Αμαρουσίου μέχρι το τέλος της περιόδου, με οψιόν για άλλον ένα χρόνο, που θα ενεργοποιηθεί εφόσον το αποφασίσει η πλευρά της διοίκησης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή ήταν η συμφωνία που επήλθε μεταξύ στον νέο προπονητή του Αμαρουσίου και την διοίκηση της ομάδας.

Ο Ρούσο γίνεται με αυτό τον τρόπο ο πρώτος ξένος προπονητής της ομάδας στην ιστορία της Α1.

Ο Σέρβος τεχνικός έπιασε ήδη δουλειά στο κλειστό του Αγ. Θωμά, καθώς προπόνησε την ομάδα την Τετάρτη, πρωί και απόγευμα, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί αγώνας.

Στην πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες αυτό που ζήτησε είναι συγκέντρωση, πάθος και κυρίως πειθαρχία ώστε να βρει σταδιακά η ομάδα την καλή της ψυχολογία.

Όσον αφορά στον Μαρκ Ντίκελ, η ομάδα κατέθεσε αίτηση για την διακοπή συμβολαίου του, καθώς δεν θα περιμένει την αποθεραπεία του και ο Ρούσο μελετά τις λίστες των ξένων πλει μέικερ που έχουν προταθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr