66

Ο 16άχρονος Σωτήρης Νίνης ήταν το πρόσωπο του αγώνα του Παναθηναϊκού με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ, καθώς στο ντεμπούτο του στην μεγάλη κατηγορία, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και χειροκροτήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Δεν περίμενα να ξεκινήσω, όταν μου το ανακοίνωσε ο προπονητής μου πάγωσα. Παίξε όπως στην προπόνηση μου είπε ο κ. Μουνιόθ. Με βοήθησαν, όμως και οι συμπαίκτες μου και ξεπέρασα το άγχος» αποκάλυψε ο νεαρός.

Και συνέχισε, δείχνοντας ότι είναι συγκρατημένος:

«H σκληρή δουλεια τώρα αρχίζει για μένα. Πρέπει να συνεχίσω ακόμη πιο σκληρά.

» Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Είμαι αισιόδοξος, μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Με το Αιγάλεω ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε και θεωρώ πως νικήσαμε δίκαια.

» Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού που με χειροκρότησαν και με βοήθησαν.

Επίσης, ο Σωτήρης Νίνης με την εμφάνισή του αλλά και τις δηλώσεις του, έστειλε μήνυμα προς τους προπονητές να δώσουν ευκαιρίες σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.

«Υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα στην Ελλάδα που πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία. Οι ομάδες πάνε συνεχώς για πρωτάθλημα, έχουν την πίεση για το αποτέλεσμα και δεν ρισκάρουν να βάλουν νέους παίκτες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr