89

Με τα παιχνίδια Σικάγο Μπουλς – Μαϊάμι Χιτ και Φίνιξ Σανς – Λος Αντζελες Λέικερς αρχίζειτην Τρίτηη μαγική πορείατου ΝΒΑ.

Ηπαρουσία του Βασίλη Σπανούλη από τους Χιούστον Ρόκετς κάνει το ελληνικό ενδιαφέρον εντονότερο από κάθε άλλη χρονιά, με τον Έλληνα γκαρντ να έχει κερδίσει τη συμπάθεια συμπαικτών και προπονητών

Ο «Kill Bill»κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ την Τετάρτη απέναντι στους Γιούτα Τζαζ.

Την Τετάρτηθα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι και οι Μέμφις Γκρίζλις του Ιάκωβου Τσακαλίδη, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους Νιού Γιόρκ Νικς.

Στο μεταξύ, οι καλές εμφανίσεις του Σπανούλη στα παιχνίδια προετοιμασίας των Ρόκετς φαίνεται πως έχουν πείσει τους φίλους της ομάδας του Χιούστον ότι ο Έλληνας άσος θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα τους τη νέα σεζόν.

Σε ψηφοφορία στον επίσημο δικτυακό τόποτων Χιούστον Ρόκετς οι φίλοι της ομάδας δείχνουν έμπρακτα την συμπάθειά τους στον Σπανούλη.

Σε ερώτηση σχετικά με το «ποιός νέος παίκτης της ομάδας θα προσφέρει περισσότερο τη νέα σεζόν» οι επισκέπτες δίνουν στο Σπανούλη την 3η θέση σε σύνολο 7 παικτών, με ποσοστό 15%.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ