66

Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και συνολικό πρόστιμο 6.700 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΚΑΕ ΑΕΚ για τα επεισόδια μερίδας των οπαδών της στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Πρόστιμο 1.200 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΚΑΕ Αρης για υβριστικά συνθήματα από μερίδα οπαδών της.

Η ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εφόσον προκριθεί απόψε στην αναμέτρηση με το Μαρούσι.

Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή η ΑΕΚ ηττηθεί στο ΟΑΚΑ από το Μαρούσι σήμερα στις 21:00, τότε η ποινή θα μεταφερθεί στο πρωτάθλημα και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της που είναι προγραμματισμένος με τον Απόλλωνα Πατρών στις 18 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε:

α) για την εκ μέρους των οπαδών της απόπειρα επίθεσης και ρίψη φωτοβολίδων και κροτίδων κατά των οπαδών του ΑΡΗ και επίθεσής τους κατά των αστυνομικών δυνάμεων, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 4.000,00 ευρώ.

β) για τα υβριστικά συνθήματα πρόστιμο 1.200 και

γ) για το αντεθνικό σύνθημα «βούλγαροι» πρόστιμο 1.500.

για τον αγώνα Κυπέλλου με την ομάδα τον ΑΡΗ της 27-9-2006

Ο Άρης τιμωρήθηκε:

Για τα υβριστικά συνθήματα, πρόστιμο 1.200,00€, για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ της 27-9-2006.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ