
Μέχρι ένα μήνα εκτός δράσης ο Σορεντίνο μετά από τροχαίο ατύχημα
Περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Στέφανο Σορεντίνο, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στην προσπάθειά του να αποφύγει όχημα, το οποίο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην κατεύθυνσή του, προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, μεταμορφώνοντας σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του.
66
Περίπου ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Στέφανο Σορεντίνο, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αττική Οδό.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στην προσπάθειά του να αποφύγει όχημα, το οποίο μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην κατεύθυνσή του, προσέκρουσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, μεταμορφώνοντας σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του.
Υπέστη πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο αριστερό άνω άκρο, καθώς και εκδορές και μώλωπες στον κορμό, όπως έδειξε η αξονική τομογραφία κεφαλής και αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης αλλά και ο ακτινολογικός και εργαστηριακός έλεγχος στις οποίες υποβλήθηκε.
Ο Ιταλός εισήχθη στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ General, όπου του έγινε συρραφή των τραυμάτων και του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση.
Θα παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για 2-3 ημέρες, ενώ η επιστροφή του στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε περίπου 3-4 εβδομάδες.
Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:
«Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ κ. Στέφανο Σορεντίνο προσήλθε στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ General, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό σε καλή γενική κατάσταση, όπου υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία κεφαλής και αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης και του έγινε ο απαραίτητος ακτινολογικός και εργαστηριακός έλεγχος.
» Από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο αριστερό άνω άκρο, καθώς και εκδορές και μώλωπες στον κορμό.
» Του έγινε συρραφή των τραυμάτων και εισήχθη στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ General για χορήγηση ενδοφλεβίου αντιβίωσης και προληπτικής παρακολούθησης για 2-3 μέρες. Θα παραμείνει εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας για περίπου 3-4 εβδομάδες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη
- Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ: Επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία (vid+pic)





