
Ο Μπίσκαν πέτυχε το γκολ Νο 3.000 του Παναθηναϊκού-Ο Γκέκας έχασε την ευκαιρία του
Στον Ιγκόρ Μπίσκαν έμελε να γράψει Ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς το γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» επί της ΑΕΚ, ήταν ταυτόχρονα το το υπ αριθμόν 3.000 για το «τριφύλλι» στην Α Εθνική. Αντιθέτως, ο Γκέκας έχασε τη δική του ευκαιρία.
66
Στον Ιγκόρ Μπίσκαν έμελε να γράψει Ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς το γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» επί της ΑΕΚ, ήταν ταυτόχρονα το το υπ αριθμόν 3.000 για το «τριφύλλι» στην Α Εθνική.
Από αυτά, τα 1.344 επιτεύχθηκαν έως το 1979 και τα 1.656 στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Για λογαριασμό του Παναθηναϊκού έχουν σκοράρει 188 παίκτες, με τον Κριστόφ Βαζέχα να είναι ο πρώτος σκόρερ με 244 τέρματα, ενώ 53 γκολ προήλθαν από αυτογκόλ αντιπάλων και 16 από μηδενισμούς αντιπάλων.
Αντιθέτως, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έσπασε το σερί του Φάνη Γκέκα, που δεν κατάφερε να γίνει ο πρώτος παίκτης του Παναθηναϊκού που σκοράρει σε 8 συνεχή ματς.
και αυτό το «κατάφερε» χάνοντας πέναλτι!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το βίντεο των αρχών με την ένοπλη επίθεση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
