Με τον γγ του ΟΟΣΑ συναντήθηκε στο Παρίσι ο Γ.Αλογοσκούφης
Ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης συναντήθηκε την Παρασκευή στο Παρίσι, επικεφαλής ελληνικής αντιπροσωπείας, με τον γγ του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Ντόναλντ Τζόνστον, ενόψει της Διυπουργικής Συνόδου του ΟΟΣΑ στις 23-24 Μαΐου.
Ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης συναντήθηκε την Παρασκευή στο Παρίσι, επικεφαλής ελληνικής αντιπροσωπείας, με τον γγ του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης Ντόναλντ Τζόνστον.
Η συνάντηση έγινε εν όψει της Διυπουργικής Συνόδου του Οργανισμού στις 23-24 Μαΐου, της οποίας την προεδρία θα έχει η Ελλάδα.
Στη Σύνοδο θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.
Στη συνάντηση αποφασίσθηκε ότι κεντρικό θέμα της Συνόδου θα είναι: «Προωθώντας την ευημερία: Μεταρρυθμίσεις, Ανάπτυξη, Απασχόληση».
Ειδικότερα, θέματα που θα εξετασθούν είναι οι μεταρρυθμίσεις στις αγορές, η απελευθέρωση του εμπορίου και η αντιμετώπιση των μακροοικονομικών ανισορροπιών στην παγκόσμια οικονομία.