Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο προϋπολογισμός του 2006
Εγκρίθηκε την Τρίτη από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο προϋπολογισμός του 2006, με τον υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα να δηλώνει ότι «αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολα τα φέρνουν βόλτα οι περισσότεροι συμπολίτες μας».
27
Εγκρίθηκε την Τρίτη από την Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο προϋπολογισμός του 2006, με τον υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα να δηλώνει ότι «αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολα τα φέρνουν βόλτα οι περισσότεροι συμπολίτες μας».
«Προσπαθούμε να περιορίσουμε το έλλειμμα σε επίπεδα κάτω του 3% για το 2006, να περιορίσουμε το δημόσιο χρέος, να συνδράμουμε τους ασθενέστερους και να τονώσουμε την περιφερειακή ανάπτυξη» είπε ο κ. Δούκας.
Η κριτική των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επικεντρώθηκε εκ νέου στη μέθοδο της απογραφής (Δ.Γεωργακόπουλος-Ηλείας) και στη μείωση των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Γ.Ανωμερίτης).
Από το ΚΚΕ, ο βουλευτής Αγγελος Τζέκης είπε ότι η ΝΔ επικαλείται το χρέος και το έλλειμμα για να τρομοκρατήσει το λαό και να ανεχθεί νέες αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις.
Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΝ Γιάννης Δραγασάκης ζήτησε να προσδιοριστεί η «λευκή τρύπα» των πλεονασμάτων και το ενδοκυβερνητικό χρέος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)






















































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442