Έλεγχο στο χαρτοφυλάκιο της Interamerican ζήτησε ο Δημήτρης Σιούφας
Τον έλεγχο του χαρτοφυλακίου της Interamerican Ζωής από το 1999 έως το 2004 ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας. Τον έλεγχο θα διενεργήσει διαχειριστική επιτροπή και το πόρισμα θα πρέπει να δοθεί μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2006.
Τον έλεγχο του χαρτοφυλακίου της Ιnteramerican Ζωής από το 1999 έως το 2004 ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας.
Η απόφαση υπεγράφη στις 25 Νοεμβρίου, μετά από σχετική εισαγγελική παρέμβαση και, σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης, οι έλεγχοι θα αφορούν τόσο στην ίδια την εταιρεία όσο και στις συνδεδεμένες με αυτήν και θα συμπεριλάβουν, πέραν των προαναφερόμενων, τις υποχρεώσεις της εταιρείας, τον τρόπο με τον οποίο τις κάλυψε, καθώς και την εξέλιξη των αξιών των ακινήτων περιουσιακών της στοιχείων για το διάστημα από το 1993 και μετά.
Τον έλεγχο θα διενεργήσει διαχειριστική επιτροπή και το πόρισμα θα πρέπει να δοθεί μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2006.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.