
Μουρίνιο και Κόουλ κρίθηκαν ένοχοι για τη συνάντησή τους
Ένοχοι κρίθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της premier league ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ασλεϊ Κόουλ, για τη συνάντηση στους στο Λονδίνο προκειμένου ο προπονητής της Τσέλσι να καταθέσει μεταγραφική πρόταση, κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς της αγγλικής λίγκας.
26
Ένοχοι κρίθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της premier league ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο Ασλεϊ Κόουλ, για τη μεταξύ τους συνάντηση σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, τον περασμένο Ιανουάριο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο προπονητής της Τσέλσι μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Πίτερ Κένιον, συναντήθηκαν με τον διεθνή αμυντικό της Αρσεναλ προκειμένου να του καταθέσει μεταγραφική πρόταση, κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς της αγγλικής λίγκας.
Ο Κόουλ παραβίασε τον κανονισμό Κ5 που απογορεύει στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμβόλαιο να διαπραγματεύονται τη μεταγραφή τους χωρίς τη συγκατάθεση του συλλόγου τους.
Η περίπτωση του Μουρίνιο εντάσσεται στον κανονισμό Q που απαγορεύει στους προπονητές να έρχονται σε επαφή με παίκτες άλλων ομάδων, παρά μόνο όταν απομένει διάστημα λιγότερο από έξι μήνες για την ολοκλήρωση του συμβολαίου τους.
Οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία 14 ημερών για να απολογηθούν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως η πιθανότερη τιμωρία για τον προπονητή της πρωταθλήτριας Τσέλσι, είναι η επιβολή βαρύτατου χρηματικού προστίμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»




