
Τα Χανιά νίκησαν την Γλυφάδα στα πέναλτι για τα πλέι-οφ της 5ης θέσης
Τα Χανιά επικράτησαν εκτός έδρας της Γλυφάδας με 17-16 στα πέναλτι, στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ για τις θέσεις 5-6 στην Α1 πόλο. Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 8-8, η παράταση με 9-9, για να επικρατήσει η κρητική ομάδα 8-7 στα πέναλτι.
66
Τα Χανιά επικράτησαν εκτός έδρας της Γλυφάδας με 17-16 στα πέναλτι στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ για τις θέσεις 5-6 στην Α1 πόλο.
Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 8-8 και η παράταση με 9-9, για να επικρατήσει η κρητική ομάδα 8-7 στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.
Ο νεαρός τερματοφύλακας Λεβεντάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Λάζαρη και ο Τσαμουρτζής ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του, χαρίζοντάς της τη νίκη.
Ο δεύτερος αγώνας διεξάγεται τη Μ.Τετάρτη (17:00) στα Χανιά, ενώ αν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει στη Γλυφάδα, τη Μ.Πέμπτη (17:00).
Ο νικητής της σειράς εξασφαλίζει την πέμπτη θέση και το δικαίωμα συμμετοχής στο Μεσογειακό Κύπελλο της επόμενης περιόδου.
Τα εννιάλεπτα: 2-2, 2-2, 4-1, 0-3 (κ.α.), 1-0 (α΄ τρίλεπτο παρ.), 0-1 (β τρίλεπτο παρ.), 7-8 (πεν.)
ΓΛΥΦΑΔΑ: Γιάγκος 3, Μαρούλης 2, Μπουρνάζος 2, Τσίνσιτς 1, Φαναριώτογλου 1
ΧΑΝΙΑ: Ούρι 4, Λιοτσάκης 1, Βαμβουνάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Βιζυράκης 1, Κατσουλάκης 1
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Για κύκλωμα που παρέσυρε τη Μυρτώ μιλά ο πατέρας της – Εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση
- Πέρα από τον μισθό: Η κρίση ταυτότητας και το άγχος στην εποχή της μετα-εργασίας
- Το αστέρι του NBA που ξαφνικά είναι ανεπιθύμητο από ομάδες – Το τίμημα που πληρώνει για το θάρρος της
- Ο ΟΦΗ βρήκε θάρρος όταν όλα του πήγαν στραβά…
- Η Βάλερι Μπερτινέλι θυμάται την «τρομακτική» απόφαση να ποζάρει γυμνή στα 65 της
- Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Οσμάν





