
Γλίτωσε την πτώχευση η Λάτσιο, θα έξοφλήσει το χρέος της σε 23 ετήσιες δόσεις
Λίγα λεπτά πριν από την πτώχευση βρέθηκε η Λάτσιο, τελικώς όμως έφτασε σε συμφωνία με τις ιταλικές αρχές για την αποπληρωμή του χρέους του προς την εφορία, ύψους 140 εκ. ευρώ. Θα αποπληρώσει ολόκληρο το ποσό σε 23 ετήσιες δόσεις.
66
Λίγα λεπτά πριν από την πτώχευση βρέθηκε η Λάτσιο, όμως έστω και τη 12η ώρα ο σύλλογος της Ρώμης έφτασε σε συμφωνία με τις ιταλικές αρχές για την αποπληρωμή του χρέους του προς την εφορία, ύψους 140 εκ. ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Ρώμης, θα αποπληρώσει ολόκληρο το ποσό (έτσι όπως υπολογίζεται ως τις 31 Αυγούστου 2004) σε 23 ετήσιες δόσεις.
Αν η συμφωνία δεν είχε οριστικοποιηθεί, η ιστορική ομάδα θα υποχρεωνόταν να κηρύξει πτώχευση και να υποβιβαστεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως συνέβη πριν λίγα χρόνια με τη Φιορεντίνα.
Η υπόθεση αυτή προκαλεί στο μεταξύ τριγμούς στην ιταλική κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εταίρος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Λέγκα του Βορρά, κάνει λόγο για προνομιακή μεταχείριση των ομάδων της ιταλικής πρωτεύουσας.
«Οι Ρωμαίοι κλέφτες δεν δίστασαν να σώσουν τη Λάτσιο, η οποία σε μια σοβαρή χώρα θα είχε χρεοκοπήσει.» δήλωσε το στέλεχος του κόμματος, Μάριο Μποργκέζιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Hellenic Train: Αναστολές δρομολογίων στα τρένα – Ποιες γραμμές επηρεάζονται
- Σας «τρώει» το άγχος; Οι τροφές που τα βάζουν με το στρες
- Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Πού αναμένονται καταιγίδες
- Η Ιταλία αποσύρεται από το Ευρωπαϊκό Παραολυμπιακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Επιζώσες του Έπσταϊν τιμούν την Βιρτζίνια Τζουφρέ
- Χωρισμός: Το «μυστικό» για να συνεχίσεις πιο εύκολα τη ζωή σου


