66

Ενοχλήσεις στη μέση αισθάνθηκε ο Ιεροκλής Στολτίδης στην προπόνηση της Πέμπτης, προκαλώντας ανησυχία στον Μπάγεβιτς εν όψει των ματς με τον Εργοτέλη και τη Μονακό.

Ο αμυντικός μέσος των «ερυθρόλευκων» υπεβλήθη σε θεραπεία, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς, ωστόσο από την προπόνηση της Παρασκευής θα κριθεί η χρησιμοποίησή του.

Αντιθέτως, κανονικά προπονήθηκε ο Νέρι Καστίγιο και το Σάββατο θα πλαισιώσει τον Ζιοβάνι στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Αποκλείστηκε από την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Γιάννης Οκκάς, προκειμένου να προφυλαχθεί για την αναμέτρηση με τους «Μονεγάσκους».

Ο Κύπριος, όπως και ο Μάριτς, δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη για να ξεκουραστούν μετά τους αγώνες των εθνικών τους ομάδων.

Πατσατζόγλου και Ντακόλ έκαναν και πάλι θεραπεία, με τον Φιλιππάκο να αρχίζει ατομικό πρόγραμμα, μετά την εγχείριση κήλης στην οποία είχε υποβληθεί.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Εργοτέλη:

Γιάννου, Μπούτσεκ, Κωστούλας, Ρέζιτς, Ταραλίδης, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Βάλλας, Καστίγιο, Γεωργιάδης, Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο, Ζιοβάνι, Στολτίδης, Καφές, Σούρερ, Ανατολάκης, Βενετίδης και Πάντος.

Νικοπολίδης και Γεωργάτος θα εκτίσουν το Σάββατο την ποινή αποκλεισμού της 2ης (και τελευταίας) αγωνιστικής που τους επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές, στον περασμένο αγώνα πρωταθλήματος κατά της Ξάνθης.

* Ο συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, Αντώνης Δρακόπουλος, θα «κατασκοπεύσει» τη Μονακό το Σάββατο, στον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος εναντίον της Μετς.

Μήνυμα για την παραμονή του έστειλε ο Καστίγιο

Μήνυμα σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό έστειλε ο Νέρι Καστίγιο στη διοίκηση, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Champions 89,2»:

«Προτεραιότητα για εμένα έχει ο Ολυμπιακός, γιατί εδώ έκανα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό μου. Δεν εξαρτάται όμως από εμένα το εάν θα παραμείνω. Δεν μπορώ να πάω στον Ολυμπιακό και να πω καντε μου συμβόλαιο» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός Ουρουγουανός.

Σχετικά δε με την υποψηφιότητά του για τον τίτλο «European Gold Boy 2004» είπε:

«Δεν το περίμενα αλλά και μόνο το ότι βρίσκομαι στη λίστα των «40» με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Είναι καλό για την καριέρα μου, είναι κάτι που θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές»



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ