71

Επίσημες διαστάσεις έλαβε την Τετάρτη η κόντρα του Γιούρκα Σεϊταρίδη με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο μέχρι πρόσφατα παίκτης των «πρασίνων» και νυν της Πόρτο κατέθεσε προσφυγή στην ΕΠΑΕ, διεκδικώντας το ποσό των 215.269 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της ΕΠΑΕ, ο Σεϊταρίδης κατέθεσε την Τετάρτη στην Επιτροπή Επιλύσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας το ποσό των 215.269 ευρώ.

Σύμφωνα με την πλευρά Σεϊταρίδη, το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε πριμ πρωταθλήματος, Κυπέλλου και ενοικίων σπιτιών. Φημολογείται ωστόσο ότι τα βαθύτερα αίτια της απόφασης του Σεϊταρίδη βρίσκονται στην απόφαση του Παναθηναϊκού να τον παραχωρήσει στην Πόρτο και όχι στη Ρεάλ.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ