66

Ο Χρήστος Μελέτογλου πήρε την 6η θέση στον τελικό του τριπλούν με άλμα στα 17.13 μέτρα (καλύτερη εφετινή του επίδοση), που πέτυχε στην πρώτη του προσπάθεια. Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πολύ σταθερός, με άλματα, εκτός από αυτό που του έδωσε την νίκη, που ήταν στα: 17.10, 17.05 και στα 16.65 μέτρα.

«Είχα δουλέψει πολύ σκληρά και πιστεύω ότι ανταμείφθηκα για αυτό. Θα μπορούσα να έχω καλύτερη επίδοση αλλά πατούσα πίσω στο βατήρα. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος. Ο κόσμος ήταν υπέροχος και θέλω να τον ευχαριστήσω για την υποστήριξή του» είπε ο πρωταθλητής μας.

Αποκλείστηκε η Ρεντούμη από τα 100μ εμπόδια

Η Φλώρα Ρεντούμη αποκλείστηκε από τα ημιτελικά των 100μ εμπόδια, αφού τερμάτισε 5η στην 3η προκριματική σειρά με 13.14. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των υψηλών εμποδίων έμεινε μακριά από το ατομικό της ρεκόρ (12.86) και δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό της για να τερματίσει μέσα στις δύο πρώτες που έπαιρναν απευθείας την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Πρώτη στη σειρά της η Ρωσίδα Μαρίγια Κοροτέγιεβα με 12.72, δεύτερη η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Παρίσι, Περντίτα Φελισιέν (Καναδάς) με 12.73, τρίτη η Λασένα Γκόλντινγκ-Κλαρκ (Τζαμάικα) με 12.86 και τέταρτη η Σουζάνα Καλούρ (Σουηδία) με 12.89.

Κορυφαία των προκριματικών η Αμερικανίδα Τζοάνα Χέις με 12.71, ενώ ακολούθησαν η Ρωσίδα Κοροτέγιεβα με 12.72 και η Καναδή Φελισιέν με 12.73, ενώ η Ρεντούμη κατετάγη 22η στο σύνολο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ