66

Πόλο έλξης αποτέλεσε στο Ζέεφελντ ο Ριβάλντο την Τετάρτη στην προπόνηση του Ολυμπιακού. Περίπου 50 ομογενείς φίλαθλοι πήγαν στο προπονητικό κέντρο, χειροκρότησαν τον Βραζιλιάνο μέσο, φωτογραφήθηκαν μαζί του και πήραν αυτόγραφα.

Ο Βραζιλιάνος άσος γυμνάστηκε το πρωί με την ομάδα, όπως και τα άλλα δύο νέα αποκτήματα, ο Γκαμπριέλ Σούρερ και ο Γιαννάκης Οκκάς και μοιραία συγκέντρωσαν πάνω τους όλο το ενδιαφέρον.

Και οι τρεις ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα για ένα μήνα περίπου, ώστε να καλύψουν το έδαφος που έχουν χάσει στη φυσική κατάσταση.

«Έτσι θα συνεχίσουν για 3-4 εβδομάδες μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο που είναι και οι άλλοι παίκτες» είπε σχετικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι τρεις γυμνάστηκαν και το απόγευμα, ενώ η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν θα τους χρησιμοποιήσει ο Μπάγεβιτς έστω και για λίγο στο νέο φιλικό που θα δώσει η ομάδα, την Παρασκευή, στις 19:00, με τη ρουμανική ομάδα Μπίχορ Οράντεα, η οποία εφέτος τερμάτισε τελευταία στο πρωτάθλημα και υποβιβάστηκε στη Β κατηγορία.

Διεθνείς Τζόρτζεβιτς, Μάριτς

Όπως ο Ότο Ρεχάγκελ, έτσι και όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές των εθνικών τους ομάδων, που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Και το ίδιο έκανε και ο προπονητής της εθνικής Σερβίας/Μαυροβουνίου, ο οποίος κάλεσε δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Μίλος Μάριτς.

Ο δεύτερος, που μέχρι πριν από ένα μήνα αγωνιζόταν στην εθνική Ελπίδων, μονιμοποιείται πλέον στην εθνική Ανδρών. Πριν από είκοσι μέρες, ο Μάριτς έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Ιαπωνία. Οι δύο «ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές, θα πάρουν μέρος στο φιλικό που θα δώσει η Σερβία/Μαυροβούνιο στη Σλοβενία, με την αντίστοιχη εθνική ομάδα, την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ