
Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Αντώνης Βλοντάκης, έσπασε το χέρι του
Η ατυχία χτύπησε την εθνική ομάδα μας ομάδα πόλο των ανδρών λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Αντώνης Βλοντάκης, στον αγώνα της Παρασκευής με τη Γερμανία για την πρεμιέρα του τουρνουά της Βουδαπέστης, έσπασε το δεξί του χέρι.
66
Η ατυχία χτύπησε την εθνική ομάδα μας ομάδα πόλο των ανδρών λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Αντώνης Βλοντάκης, στον αγώνα της Παρασκευής με τη Γερμανία για την πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά της Βουδαπέστης, έσπασε το δεξί του χέρι, κάτω από τον αγκώνα. Το κάταγμα διαπιστώθηκε αρκετές ώρες μετά το παιχνίδι.
Στον διεθνή άσο του Εθνικού, τοποθετήθηκε γύψος το πρωί του Σαββάτου και θα του αφαιρεθεί μετά από 4 έως 6 εβδομάδες.
Όπως είναι λογικό χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και πιθανός αντικαταστάτης του θεωρείται ο Μάνθος Βουλγαράκης.
Ελλάδα-Ισπανία 6-6
Ισόπαλη 6-6 (2-1, 1-1, 3-2, 0-2) με την Ισπανία για τη 2η αγωνιστική του τετραεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης ανδρών που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, αναδείχτηκε η Εθνική μας ομάδα.
Από δύο τέρματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πέτυχαν οι Χ. Αφρουδάκης και Θωμάκος, ενώ από ένα οι Λούδης και Γ. Αφρουδάκης. Στο άλλο ματς της ημέρας η Ουγγαρία επικράτησε 15-7 της Γερμανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πρίγκιπας Λούις: Γίνεται 8 χρόνων και οι γονείς του στέλνουν τις ευχές τους
- Τεχνητή νοημοσύνη: Γιατί οι περισσότεροι εργοδότες δεν είναι ικανοποιημένοι από την AI – Οι προκλήσεις
- Ο δρόμος για τη Μάλτα: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να βρεθεί ξανά στο Final Four του Champions League
- Κάμπινγκ: Backstage από την επίσημη φωτογράφηση της σειράς
- ΠΑΣΟΚ: Υποθηκεύουν την εθνική ενεργειακή ασφάλεια εν μέσω παγκόσμιας κρίσης
- ΕΟ ΚΚΕ: Διάταξη-ταφόπλακα για τις κοινωνικές δομές των δήμων και των εργαζομένων από την κυβέρνηση
