66

Αρνητικά απάντησε στον Ηρακλή ο Σέρχιο Μαρκαριάν επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν δελεάστηκε ούτε και από την αυξημένη προσφορά που απηύθηνε ο κ. Σπανουδάκης (ανεβάζοντας την πρότασή του στα 250.000 ευρώ το χρόνο).

Ο Μαρκαριάν επέμεινε στην αρνητική του απάντηση. Έτσι πλέον οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές των Μπουμπένκο, Σταθόπουλου, ενώ θα επιδιωχθεί επαναπροσέγγιση με το Γιώργο Χατζάρα.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ επισκέφθηκαν οι Φοφόνκα και Κατσαμπής. Ο πρόεδρος του Ηρακλή επιχείρησε με εύσχημο τρόπο να τους πείσει να δεχτούν μείωση των αποδοχών τους.

«Θα το σκεφτούμε και θα σας απαντήσουμε» αντέτειναν οι δύο παίκτες στον κ. Σπανουδάκη. Το θέμα αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει δυσφορίες σε μερικούς παίκτες ενώ από την άλλη είναι βέβαιο πως θα λυθούν τα συμβόλαια κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες του Ηρακλή θέλουν να μάθουν πρώτα πότε θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα της περιόδου και ακολούθως να συζητήσουν για την πρόταση της διοίκησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ