66

Κάθε άλλο παρά ομαλά συνεχίζεται η νοσηλεία του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην ψυχιατρική κλινική του Μπουένος Αϊρες.

Το προσωπικό του νοσοκομείου χρειάστηκε να ακινητοποιήσει δια της βίας τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ελέγξουν την οργή του.

Όπως δήλωσε ο εκ των δικηγόρων του παλιού άσου, Ρικαρόντ Νταμποριάνα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 10», ο «Ντιεγκίτο» διαμαρτυρόταν έντονα, ζητώντας να του επιτρέψουν να μεταβεί στην Κούβα, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.

«Ο Ντιέγκο έχει τις αισθήσεις του, αλλά βρίσκεται υπό την επήρεια φαρμάκων και ηρεμιστικών για όσο είναι απαραίτητο» δήλωσε ο κ. Νταμποριάνα, που πρόσθεσε ότι ο Μαραντόνα δεν μπορεί να φύγει από την κλινική αν δεν του δώσουν άδεια οι γιατροί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ