
Η εκθρόνιση μιας «βασίλισσας», έντονη η αμφισβήτηση, αρχίζει ξεκαθάρισμα
Στη Μαδρίτη μία «βασίλισσα» έγινε... Σταχτοπούτα. Μετά από μόλις μία χρονιά παρουσίας στην ομάδα, μεγάλη είναι η αμφισβήτηση που δέχεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Ρονάλντο παραδέχτηκε ότι οι οπαδοί έχουν κάθε δίκιο, που τους αποδοκιμάζουν.
66
Στη Μαδρίτη μία «βασίλισσα» έγινε… Σταχτοπούτα.
Η Ρεάλ έμεινε μετά από πέντε συνεχόμενα χρόνια χωρίς τίτλο και τόσο μέσα στην ομάδα, όσο και στις τάξεις των φιλάθλων της επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια.
Οι Μαδριλένοι εκτός από το πρωτάθλημα Ισπανίας, που κέρδισε η Βαλένθια, έχουν χάσει το Κύπελο, από την Ρεάλ Σαραγόσα και αποκλείστηκαν από το Champions League, στην προημιτελική φάση.
Ήδη, μετά από μόλις μία χρονιά παρουσίας στην ομάδα, μεγάλη είναι η αμφισβήτηση που δέχεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Ο γενικός διευθυντής της ομάδας Χόρχε Βαλντάνο δήλωσε απογοητευμένος:
«Εδώ και δέκα μήνες κάναμε σπουδαία δουλειά, είχαμε το πρωτάθλημα μπροστά στα μάτια μας.
» Επίσης φτάσαμε στο τελικό του Κυπέλλου και είχαμε αποκλείσει από το Champions League την Μπάγερν. Και τι έχουμε τώρα; Τίποτα!».
Στην Μαδρίτη όμως δεν το βάζουν κάτω: «Χρειαζόμαστε περισσότερους ποδοσφαιριστές» τονίζει ο Βαλντάνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, τα αφεντικά της Ρεάλ πρόκειται να ξοδέψουν 90 εκατομμύρια ευρώ για νέους παίκτες.
Ήδη, τα πρώτα ονόματα υποψήφιων να φορέσουν την φανέλα της «βασίλισσας» έχουν βγει στη δημοσιότητα.
Σύμφωνα με αυτά, η Ρεάλ ενδιαφέρεται για τον Φραντσέσκο Τότι της Ρόμα, τον Αργεντίνο Βάλτερ Σάμουελ, τον Αγιάλα της Βαλένθια, τον Σαμουέλ Ετό της Μαγιόρκα, τον Εμερσον της Ρόμα και τον Τσάβι Αλόνσο της Σοσιεδάδ.
Όσο για αυτούς που θα φύγουν, εκτός του προπονητή της ομάδας, Κάρλος Κεϊρόζ, φαβορί για την… έξοδο είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Αγγλος μέσος που ήρθε πέρυσι, όπως και ο Κεϊρόζ, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα φύγει μάλλον από τη Μαδρίτη.
Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ρονάλντο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δικτυακό τόπο «Soccer Age», παραδέχτηκε ότι οι οπαδοί της «βασίλισσας» έχουν κάθε δίκιο, που τους αποδοκίμασαν σφυρίζοντας τους.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, μετά την ήττα της Ρεάλ και από την Μαγιόρκα με 3-2, δήλωσε:
«Ήταν ένα φοβερό τέλος αυτή η ήττα, για την σεζόν που περάσαμε.
» Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά αλλά τίποτα δεν πήγε καλά. Έχουν δίκιο οι οπαδοί μας που μας κοροϊδεύουν και μας σφυρίζουν, αλλά μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι και εμείς υποφέρουμε.
» Το μόνο που μας απομένει πια, είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι τέλος της περιόδου, για να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην δεύτερη θέση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Σταμπουλίδης: Πολύ κοντά ο διαγωνισμός για τα 22 περιφερειακά αεροδρόμια
- «Κλειστά» αυτιά στα σενάρια
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παπαδοπούλου: Η σταθερότητα «χτίζεται» σε συμμαχίες
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο



