
Ξεκινά στο Τελ Αβίβ η «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό της Euroleague
Αρχίζει την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ το φάιναλ-4 της Euroleague, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών αγώνων. Στις 19:10 ο ιταλικός «εμφύλιος» Σιένα-Σκίπερ και στος 21:40 αναμετρώνται Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ.
66
Αρχίζει την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ το φάιναλ-4 της Euroleague, με τη διεξαγωγή των ημιτελικών αγώνων.
Στις 19:10 ο ιταλικός «εμφύλιος» Σιένα-Σκίπερ και στος 21:40 αναμετρώνται Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ.
Μνήμες από το φάιναλ φορ του 1994 ζωντανεύουν στην πόλη που φιλοξένησε τον ημιτελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός αλλά και την πόλη που πλήγωσε τότε τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό της Ευρωλίγκα για την απώλεια του τίτλου από την Μπανταλόνα.
Ακριβώς δέκα χρόνια αργότερα, η πρωτεύουσα του Ισραήλ υποδέχεται τις τέσσερις φιναλίστ της Euroleague – αυτή τη φορά της ULEB – με την Ελλάδα να είναι απλώς θεατής, όπως και η κάτοχος του τίτλου Μπαρτσελόνα που δεν κατάφερε να προκριθεί.
Σιένα και ΤΣΣΚΑ δίνουν για δεύτερη διαδοχική σεζόν το «παρών».
Μαζί δε με τον φόργουορντ της Σιένα, Μιχάλη Κακιούζη και τον γκαρντ της ΤΣΣΚΑ, Θοδωρή Παπαλουκά, οι διαιτητές Κουκουλεκίδης, Πιτσίλκας θα γίνουν οι μόνοι τέσσερις Ελληνες με πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Τα πρόγραμμα του φάιναλ-4:
Πέμπτη 29 Απριλίου
19:10 Σιένα – Σκίπερ
21:40 Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ
Σάββατο 1 Μαΐου
19:10 Μικρός τελικός
21:40 Τελικός
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Λαζαράκου: Έρχονται έλεγχοι με ΑΙ – H προειδοποίηση για crypto
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά
- Γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους: Ξεκίνησε η δίκη του 39χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του με σφυρί – «Εδρασα εν βρασμώ»
- Για όλα φταίει το «επώνυμο», λέει ο Καραμανλής – Δηλώνει αθώος και επαναλαμβάνει ότι δεν θα πολιτευτεί
- Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια της μηχανής και ο διαχειριστής του δικύκλου
- ΚΚΕ: Το μέρισμα κοροϊδίας που παρουσίασε ως «επιτυχία» ο Μητσοτάκης δεν αγγίζει στο ελάχιστο το πρόβλημα της ακρίβειας



