66

Ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Καραγεωργίου έδιωξε το Δημήτρη Ζωγραφάκη από την προπόνηση της Τρίτης. Αιτία ήταν το ότι την Κυριακή διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο των Σερρών μέχρι πρωίας.

Αυτό ανέφερε με ανακοίνωσή της ΠΑΕ που ουσιαστικά προαναγγέλει το διαζύγιο μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας.

Ο Ζωγραφάκης, που δεν ήταν στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα με την Καλλιθέα, θα κληθεί σύντομα σε απολογία από τη διοίκηση της ακριτικής ομάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, με μια απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στην Ξάνθη.

Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και το ιατρικό επιτελείο προσπαθεί ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι απολύτως υγιείς το Σάββατο.

Ο λόγος για τους Τοροσίδη, Δημητριάδη, Βασιλειάδη, Παπαδόπουλο, Κάραμαν, Κούλοβιτς και Μπαϊκαρά που δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας καθώς πραγματοποιούν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ