
Συνεπής στο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό θέλει να είναι ο Ολυμπιακός
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρει τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, θα σφραγίσει την Τετάρτη στις 20:00 ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς των ημιτελικών της διοργάνωσης κόντρα στην Καστοριά.
66
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρει τον «αιώνιο» αντίπαλο Παναθηναϊκό, θα σφραγίσει την Τετάρτη στις 20:00 ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς των ημιτελικών της διοργάνωσης κόντρα στην Καστοριά.
Η ομάδα του Πειραιά είχε νικήσει εκτός έδρας, στο πρώτο ματς, με 3-0 και η συνάντηση της Τετάρτης έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα.
Τράβηγμα στους οπισθίους μηριαίους έχει υποστεί ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο άσος του Ολυμπιακού θα εξεταστεί εκ νέου στα μέσα της εβδομάδας, για να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.
Έτσι ο Νίκος Αλέφαντος θα εμπιστευτεί τις θέσεις στην επίθεση στο Χούτο και τον Κούζμπα κι αυτοί με τη σειρά τους θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζει ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί το καλοκαίρι μαζί τους και να τους ανανεώσει τα συμβόλαια που λήγουν.
Ειδικά για τον Πολωνό, αυτή θα είναι η τελευταία του ευκαιρία, αν και με την αποχώρηση του Ολεγκ Προτάσοφ, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στην Πολωνία.
Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα συνθέσουν την «ερυθρόλευκη» αποστολή:
Γιάννου, Κατεργιαννάκης, Ανατολάκης, Βενετίδης, Κουλουχέρης, Κωστούλας, Μαυρογενίδης, Γεωργιάδης, Γκώνιας, Καφές, Πάντος, Καρεμπέ, Ταραλίδης, Νινιάδης, Καστίγιο, Χούτος, Κούζμπα, Τάτσης.
Με Γκουλή μιλά η Καστοριά
Εν τω μεταξύ, στην Καστοριά αναζητούν τον νέο τεχνικό της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Σημαιοφορίδη.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πώς σε περίοπτη θέση στη λίστα των υποψήφιων προπονητών είναι ο Νίκος Γκουλής.
Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός έχει έρθει σε επαφή με άνθρώπους της διοίκησης της Καστοριάς και όλα συγκλίνουν πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Λίβανος θα ζητήσει παράταση της εκεχειρίας για ένα μήνα με το Ισραήλ – Τι ζητάει
- Σύριοι στο στόχαστρο του δόγματος Πλεύρη
- Ψήφισμα στήριξης της ΚΕΔΕ των κοινωνικών δομών και του ανθρώπινου δυναμικού των Δήμων
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Συναγερμός στη Ζάκυνθο για λεπτοσπείρωση – Ένας θάνατος και δύο κρούσματα στο μικροσκόπιο
- Κίνηση στη κεντροαριστερά, νευρικότητα στελεχών εν αναμονή Τσίπρα – Οι κλεφτές ματιές στον Ανδρουλάκη




