
Στη διάθεση του Προτασόφ ο Βάλλας-Καλύτερα Καρεμπέ, Κατεργιαννάκης
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Σπύρος Βάλλας χωρίς μάλιστα να αισθανθεί ενοχλήσεις. Έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Όλεγκ Προτάσοφ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Δεν έχει υποτροπιάσει ο Καρεμπέ. Έτοιμος να αγωνισθεί σε λίγες ημέρες ο Κατεργιαννάκης.
66
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Σπύρος Βάλλας χωρίς μάλιστα να αισθανθεί ενοχλήσεις. Έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Όλεγκ Προτάσοφ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Ο Ουκρανός τεχνικός έχει πλέον δύο επιλογές. Είτε να χρησιμοποιήσει τον Βάλλα ως λίμπερο με στόπερ τους Κωστούλα, Ανατολάκη ή θα διατηρήσει το σύστημα με τέσσερις αμυντικούς στην ευθεία και με κεντρικό δίδυμο τους Βάλλα, Κωστούλα.
Σε υπερηχογράφημα υποβλήθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ και στη συνέχεια εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας Λάκη Νικολάου, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν επαληθεύονται οι αρχικοί φόβοι για υποτροπή στον προσαγωγό.
Έτσι λοιπόν η κατάσταση του Γάλλου άσου εξελίσσεται ομαλά και εκτός απροόπτου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι, που είναι με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».
Ομαλά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Φάνη Κατεργιαννάκη, ο οποίος υπεβλήθη σε ακτινολογικό έλεγχο. Μάλιστα σε λίγες μέρες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Όσο για τον Γιουράι Μπούτσεκ, ακολούθησε το ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης που του συνέστησε ο γιατρός Θανάσης Σεφερλής που τον εξέτασε.
Από την προπόνηση απουσίαζε ο Στέλιος Βενετίδης, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Απόντες ήταν και οι Γεωργιάδης, Καφές, που έχουν ενταχθεί στην Εθνική ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου
- Πώς το Ιράν εργαλειοποίησε τα Στενά του Ορμούζ – Γιατί θα είναι δύσκολο να ανοίξουν
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πάνω από την Τουρκία
- Πτώση τουρκικού Σινούκ κατά τη διάρκεια άσκησης
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους




