
Ένα αργυρό και ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο καράτε
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος στα +80 κ. Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων - Εφήβων - Νεανίδων, που διεξήχθη στη Ριέκα στην Κροατία. Το Σάββατο, ο Γιάννης Μπατανίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 75κ. εφήβων.
66
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος στα +80 κ. Νέων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων – Εφήβων – Νεανίδων, που διεξήχθη στη Ριέκα στην Κροατία.
Ο Έλληνας αθλητής ηττήθηκε στον τελικό από τον Γερμανό Κουένλε με 7-6, ενώ για να φτάσει ως εκεί νίκησε και απέκλεισε τους Ταραντίνο (Ιταλία) 3-0, Νέλσον (Σκωτία) 8-0, Ποταπόφ (Ρωσία) 3-2 και Μαλκουγιέ (Γαλλία) 10-7.
Το Σάββατο, ο Γιάννης Μπατανίδης (75 κ. εφήβων) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο νικώντας στον τελικό του ρεπασάζ τον Γκόνεφ (ΠΓΔΜ) με 1-0.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός: Που μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Apple: Ο Τιμ Κουκ παραδίδει 4 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης μετά από 15 χρόνια
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
- Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Το συμβολικό κολιέ που φόρεσε η Κέιτ Μίντλετον για να τιμήσει την βασίλισσα Ελισάβετ
- Ο Τραμπ παρατείνει την εκεχειρία με το Ιράν – Περιμένει την πρόταση της Τεχεράνης



