66

Την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σερβίας / Μαυροβουνίου ανακοίνωσε την Δευτέρα η μπασκετική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αντικαθιστά τον Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, ο οποίος χρεώθηκε την έκτη θέση που κατέλαβαν οι «πλάβι» στο Eurobasket της Σουηδίας.

Ο 43χρονος προπονητής των «πρασίνων› υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομοσπονδία και θα οδηγήσει τη Σερβία/ Μαυροβούνιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, αλλά και στο Ευρωπαϊκό του 2005, που θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι.

Στήριξη Γιαννακόπουλου σε Ομπράντοβιτς

Την απόλυτη στήριξη του Παναθηναϊκού απολαμβάνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την επιλογή του. Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την είδηση, την οποία αποκάλεσε «ευχάριστη» και ευχήθηκε δημοσίως επιτυχίες στον «Ζοτς» στον πάγκο των «πλάβι».

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» εξέφρασε την πεποίθηση πως δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στο σύλλογο λόγω παράλληλων υποχρεώσεων του Ομπράντοβιτς.

Εξάλλου, η συμφωνία του 43χρονου προπονητή με την Ομοσπονδία της χώρας του αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νίκολιτς βοηθός του «Ζοτς»

Η πρόσληψη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην εθνική ομάδα της Σερβίας/ Μαυροβουνίου επηρέασε και τον Απόλλωνα Πατρας.

Και αυτό γιατί ο προπονητής των Πατρινών, Μίροσλαβ Νίκολιτς, ο οποίος υπήρξε μαζί με τον «Ζοτς» βοηθός προπονητή του Ντούσαν Ιβκοβιτς στην Εθνική Γιουγκοσλαβίας και πρωταθλήτριας Ευρώπης 1995, ανέλαβε και πάλι καθήκοντα βοηθού προπονητή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ