
Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Αρη για κάθε ματς αποφάσισε η ΕΕΑ
Την αφαίρεση 3 βαθμών για κάθε ματς από το ξεκίνημα της χρονιάς από τον Αρη αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, λόγω οφειλών του προς τον Αγγ.Χαριστέα. Για να τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ.
26
Την αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε παιχνίδι από το ξεκίνημα της χρονιάς από την ποδοσφαιρική ομάδα του Αρη αποφάσισε ομόφωνα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση.
Η απόφαση ελήφθη λόγω των οφειλών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς τον Αγγελο Χαριστέα, ο οποίος δεν έχει δεχτεί τον διακανονισμό που του έχει προτείνει η διοίκηση του Αρη. Για να τεθεί σε εφαρμογή η απόφαση αυτή, θα πρέπει να εγκριθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ.
Πρόκειται για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και στο θέμα υποβιβασμού της Παναχαϊκής, τον οποίο δεν ενέκρινε ο αθλητικός δικαστής. Θα πρέπει να τονιστεί ότι, σε περίπτωση που το χρέος προς τον Χαριστέα εξοφληθεί ως την εκδίκαση της υπόθεσης, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η απόφαση δεν θα εφαρμοστεί.
Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Κωνσταντίνος Παπαλάκης, ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή, μετά από αίτημα του παίκτη της Βέρντερ για ακρόαση. Η πρόταση αυτή όμως απορρίφθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Τι σχέση έχουν τα άλλα άτομα που έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Μυρτώ
- Τέσσερα χρόνια φυλακή στον 22χρονο που έπεισε ηλικιωμένη να ξεθάψει 100.000 ευρώ από την αυλή της
- Η δημοπρασία του αιώνα: Πώς οι «σιωπηλοί μάρτυρες» της ζωής της Τζάκι Κένεντι Ωνάση καθήλωσαν τον πλανήτη
- Κώστας Αρβανίτης: Στην Κομισιόν οι ανοίκειες επιθέσεις κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Ηλιούπολη: Αποκαλυπτικό βίντεο για το δυστύχημα με τον οδηγό μοτοσικλέτας – Τι ερευνούν οι Αρχές
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ





