26

Τα χαμόγελα στην ΑΕΚ από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Λα Κορούνια και το βαθμό της ισοπαλίας δεν έχουν σβήσει.

Το τίμημα που καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ για τη χθεσινή ισοπαλία ακούει στο όνομα Μιχάλης Καψής. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ρίσκαρε με τη συμμετοχή του ανέτοιμου διεθνούς αμυντικού, όμως το αποτέλεσμα ήταν αυτός να υποστεί θλάση στο δικέφαλο. κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι χάνει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το πρόβλημα να αποδειχθεί αρκετά σοβαρό και να κρατήσει τον 30χρονο παίκτη αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Προς το παρόν, ο Σέρβος τεχνικός… κάνει την προσευχή του αφού, με δεδομένη και την απουσία του Κόφι Αμπονσά, απομένουν για να επανδρώσουν το κέντρο της άμυνας οι Κωστένογλου, Μόρας, με μοναδική εναλλακτική λύση τον νεαρό Τόσκα.

Απόντες από το ντέρμπι θα είναι σίγουρα και οι Κασάπης, Λάκης, Πέτκοφ, ενώ το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει ο Γρηγόρης Γεωργάτος να τεθεί στη διάθεση του Μπάγεβιτς.

Στο μεταξύ, απεσταλμένοι της Αϊντχόβεν και της Μονακό θα παρακολουθήσουν το Κυριακάτικο ντέρμπι. Για λογαριασμό της ολλανδικής ομάδας θα βρεθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο Χανς Φαν ντερ Ζέε, ενώ εκ μέρους της γαλλικής ομάδας το ντέρμπι θα παρακολουθήσει ο Ανρί Μπιανσερί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ