
Επικίνυδνες αποστολές για τους πρωτοπόρους στην 20ή αγωνιστική
Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για τους πρωτοπόρους της Α1, περιλαμβάνει η 20ή αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός παίζει στο Ιβανόφειο με τον Ηρακλή, η ΑΕΚ στη Ν.Σμύρνη με τον Πανιώνιο το Σάββατο και την Κυριακή ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Περιστέρι.
26
Επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα της Α1, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής.
Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Ιβανόφειο κόντρα στον Ηρακλή, που ψάχνει απεγνωσμένα το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να βρεθεί σε τροχιά πλέι οφ, ενώ στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο, ο οποίος επίσης χρειάζεται το «δίποντο», ώστε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση.
Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στους «πρίγκηπες της δυτικής όχθης», ενώ ο Αρης θα επιχειρήσει αύριο να πάρει το «διπλό» με αντίπαλο τη Νήαρ Ηστ στο κλειστό της Καισαριανής, ώστε να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 22 Mαρτίου
Nήαρ Hστ 17:00 Nήαρ Hστ-Αρης (Kαρούσης-Xατζής)
Iβανώφειο 17:00 Hρακλής-Παναθηναϊκός (Παπαδημητρίου-Tαβουλαρέας)
Kοζάνης 17:00 Mακεδονικός-Iωνικός NΦ (Aρβανιτίδης-Kαρακατσούνης)
N. Σμύρνης 19:00 Πανιώνιος Freddoccino-AEK (Σπυρίδωνος-Σχινάς)
ΠAOK 16:00 ΠAOK-Hράκλειο (Tανατζής-Mπήτης)
Aμαρουσίου 19:00 Mαρούσι-Oλύμπια Λ. (Mαστραφτσής-Δέλλας)
Kυριακή 23 Mαρτίου
Περιστερίου 19:00 Περιστέρι-Oλυμπιακός (Bορεάδης-Xριστοδούλου)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο

