
Προσγειωμένος ο Μαρκαριάν εφιστά την προσοχή στο δεύτερο ματς της Αθήνας
Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός των «πρασίνων» Σέρχιο Μαρκαριάν μετά το θρίμαβο του ΠΑΟ επί της Πόρτο, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και τονίζοντας παράλληλα ότι «ίσως είναι πιο δύσκολο το δεύτερο ματς στην Αθήνα».
27
Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός των «πρασίνων» Σέρχιο Μαρκαριάν μετά το θρίμαβο του ΠΑΟ επί της Πόρτο, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του και τονίζοντας παράλληλα ότι «ίσως είναι πιο δύσκολο το δεύτερο ματς στην Αθήνα».
Ο αρχιτέκτονας της εντυπωσιακής εμφάνισης του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι «μία νίκη δεν κάνει τη διαφορά. Για να είσαι καλύτερος πρέπει να είσαι πρωταθλητής. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Είμαστε κοντά, πρέπει όμως να κερδίσουμε και στην Αθήνα».
Στη συνέχεια, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, υπογράμμισε ότι το δεύτερο ματς στην Αθήνα ίσως αποδειχθεί περισσότερο δύσκολο για τους «πράσινους».
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια, για την πειθαρχία που έδειξαν και για τη νίκη. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα η οποία δεν θα πω ότι είναι καλύτερη στην Ευρώπη αλλά μία από τις δέκα καλύτερες, μία ομάδα με πολύ καλή λειτουργία» είπε.
«Τελείωσε ένας αγώνας. Ίσως είναι πιο δύσκολο το δεύτερο ματς στην Αθήνα. Προέχει όμως το ματς της Κυριακής με το Αιγάλεω. Μέχρι τότε πρέπει να προσέχουμε τη φυσική μας κατάσταση. Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι παίκτες έχουν πρόβλημα από το αποψινό παιχνίδι, θα το δούμε στην επιστροφή μας στην Αθήνα» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


