26

Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό από την Λοκομοτίβ Μπελγκοροντ αφού ηττήθηκε στην Ρωσία με 3-0. Αλλωστε η Λοκομοτίβ πριν τον σημερινό αγώνα είχε 14 νίκες σε 14 αγώνες έχοντας δώσει μόλις 4 σετ, ενώ ήταν και αήττητη στο Champions League σε δύο αγώνες.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, κάτι που γνωρίζαμε εξ αρχής. Προετοιμαστήκανε για μια πολύ ισχυρή αντίπαλο και αυτό, πράγματι, αποδείχθηκε στον αγώνα. Η ομάδα μας προσπάθησε αλλά τίποτα δεν λειτούργησε όπως θα θέλαμε. Για να κερδίσεις έναν μεγάλο αντίπαλο χρειάζεσαι και τύχη και να σου βγουν κάποια πράγματα μέσα στον αγώνα. Δεν έγινε αυτό για εμάς, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, καθώς ο δρόμος είναι ακόμη πολύ μακρύς» δήλωσε ο Ραούλ Λοθανό και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, και πάλι, για το Ελληνικό πρωτάθλημα με τον Αρη. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα και να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Έχουμε τώρα ένα μακρύ ταξίδι για την επιστροφή μας και μόλις μία προπόνηση πριν τον αγώνα για να προσπαθήσουμε να δείξουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Tα σετ: 25-18, 25-18, 25-11.

Λοκομοτίβ: Κοσάρεφ 12 (3 άσους), Κουλετσόφ 11, Κολοντίνσκι 1, Τετιούκιν 15 (4 άσους), Καμουτσκίκι 2, Μπαρανόφ 5 (1 άσο), Εγκόρτσεφ 12 (1 άσο), Μεάνα (61% αποτελεσματικότητα).
Ηρακλής: Γκιρτζίκης 3, Μπρουκς 2, Κράβαρικ 8 (2 άσους), Μητρούδης 1, Μποζίδης 1, Μπόσκαν 8 (1 άσος), Μπάεφ 4, Αμαξόπουλος (42% αποτελεσματικότητα).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ