Η τηλεόραση θέμα συνεδρίου που αρχίζει την Πέμπτη στην Αθήνα
«Η ποιότητα στην τηλεόραση» είναι ο τίτλος του συνεδρίου που αρχίζει στις 28 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την επομένη και έως τις 30 του μηνός οι εργασίες του συνεδρίου μεταφέρονται στο ξενοδοχείο Divani.
38
«Η ποιότητα στην τηλεόραση» είναι ο τίτλος του συνεδρίου που αρχίζει την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Την επομένη και έως τις 30 του μηνός το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξενων πανεπιστημιακών και δημοσιογράφων, μεταφέρεται στο ξενοδοχείο Divani.
Η ποιότητα είναι θέμα «γούστου» ή έχει όρια και προδιαγραφές; Σχετίζεται με την εμπορικότητα, την ελευθερία έκφρασης και ποιός είναι ο ρόλος των παραγωγών και του θεατή; Αυτά είναι ορισμένα από τα ερωτήματα, γύρω από τα οποία θα τοποθετηθούν οι σύνεδροι.
Οι εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν με χαιρετισμό του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Μπαμπινιώτη και με ομιλία του προέδρου της Βουλής, του υπουργού Τύπου και ΜΜΕ, του προέδρου του ΣΥΝ και του εκπροσώπου του ΚΚΕ. Προσκεκλημένοι είναι, επίσης, ο Κώστας Λαλιώτης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Το συνέδριο συνδιοργανώνουν το υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ και τα τμήματα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων – Που σημειώνονται διακοπές κυκλοφορίας
- Πάτρα: Κλειστά την Τετάρτη τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας
- Η EE προσανατολίζεται στην επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος του Ιράν, λέει η φον ντερ Λάιεν
- Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας καλεί τους Ευρωπαίους να επιβληθούν στον «αδύναμο» Τραμπ – «Ρίξτε του γροθιά»
- Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό, πρώτο κάρφωμα του Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)
- Hλιακή καταιγίδα έφερε το σέλας στον ουρανό της Ελλάδας – Εικόνες



