26

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτη, ο Βέλικο Μρσιτς πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος. Αυτή τη φορά όχι σαν αντίπαλος, αλλά σαν παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Σταύρος Ελληνιάδης υποδέχτηκαν το νέο απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα να παίξω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ελπίζω ότι κάνουμε μια καλή χρονιά παίζοντας όμορφο μπάσκετ» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο Κροάτης φόργουορντ αποκάλυψε τους λόγους που τον έφεραν στη χώρα μας: «Αυτό μου έφερε στην Ελλάδα ήταν το όνομα του Ολυμπιακού. Είχα κι άλλες προτάσεις και μερικές ήταν καλύτερες οικονομικά. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πάντα Ολυμπιακός» ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για την κατάκτηση τίτλων:

«Περιμένω να παίξω καλά και η ομάδα να φέρει καλά αποτελέσματα, αφού αυτό είναι το πιο σημαντικό. Σε όποια ομάδα κι αν έχω αγωνιστεί ως τώρα, έχουμε κερδίσει τίτλους και αυτό ήρθα να κάνω και στην Ελλάδα».

Ο Βέλικο Μρσιτς που γνωρίζει καλά τις υψηλές απαιτήσεις των φίλων του Ολυμπιακού, δεν θέλησε να δώσει υποσχέσεις, αφού προτιμάει να μιλήσει μέσα στο γήπεδο: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και εύχομαι όλοι μαζί να φέρουμε καλά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό. Είναι φυσικό για τους φίλους της ομάδα να θέλουν πάντα να κερδίζουν τίτλους. Το ίδιο συνέβαινε και στην Τσιμπόνα. Θα προσπαθήσω σκληρά για αυτό».

Φιλικό με Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός απόδέχτηκε τελικά την πρόταση της Βαλένθια για φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδώφους στις 23 Σεπτεμβρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Παμέσα στο τελευταίο της τεστ προετοιμασίας πριν το πρώτο τζάμπολ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ