
Έκπληξη το όνομα του νέου προπονητή του Πανιωνίου, δηλώνει ο Σάκης Γερασιμίδης
Το ενδεχόμενο εκπλήξεων ως προς το νέο προπονητή του Πανιωνίου άφησε ανοιχτό τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Σάκης Γερασιμίδης, υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε συμφωνία θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα.
43
Το ενδεχόμενο εκπλήξεων ως προς το νέο προπονητή του Πανιωνίου άφησε ανοιχτό τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Σάκης Γερασιμίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ο νέος προπονητής να μην είναι ένας εκ των γνωστών τεσσάρων (Ζούρος, Καλαφατάκης, Μίσσας, Κορωναίος) με τους οποίους έχουμε μιλήσει. Ίσως είναι έκπληξη. Αλλωστε είμαι άνθρωπος που αποφασίζει την τελευταία στιγμή» δήλωσε ο Σ.Γερασιμίδης.
Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η ΚΑΕ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συμφωνία, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν οικονομικά δεδομένα. «Έχουμε κάνει ένα πλάνο και ανάλογα με το ποια θα είναι τα έσοδα και η πολιτική μας θα επιλέξουμε και τεχνικό» είπε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να τονίσει ότι έχει αναθεωρήσει τις απόψεις του για τον ρόλο των προέδρων.
«Το μοντέλο των προέδρων λεφτάδων έχει πεθάνει. Από δω και πέρα θα υπάρχει το μοντέλο των προέδρων-μάνατζερ» τόνισε, διευκρινίζοντας ότι η ομάδα του θα μείνει «πιστή» στη γραμμή της διοργανώτριας αρχής.
«Ο Πανιώνιος είναι συνδεδεμένος με τον ΕΣΑΚΕ και με αυτή τη λογική πορεύεται. Δεν θα αναζητήσουμε διαπραγμάτευση μόνοι μας με κανάλι, αλλά θα συνεχίσουμε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα συλλόγων, που για λογαριασμό τους διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ» επισήμανε και υποστήριξε ότι στο θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων δεν υπάρχει ισορροπία.
«Πως είναι δυνατόν τέσσερις ομάδες να έχουν συμφωνίες με την τηλεόραση ύψους τριών δισ. δραχμών και οι υπόλοιπες να μην μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε 1,5; Ασφαλώς και πρέπει να δούμε το συγκεκριμένο θέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος ο Σ.Γερασιμίδης υποστήριξε ότι ο χώρος του μπάσκετ έχει γίνει ως μια από τις χειρότερες επενδύσεις. «Δεν υπάρχει χειρότερος χώρος για επένδυση από το μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Δεν μπορείς να χτίσεις τίποτα. Δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο στο οποίο μπορείς να κινηθείς […] Αυτό που περιμένουμε είναι ορισμένες καθοριστικές συναντήσεις του ΕΣΑΚΕ με την ΕΟΚ, την πολιτεία και τον κ. Βασιλακόπουλο» κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολλανδία: Έκανε 250 τατουάζ με το όνομά του στο κορμί της συντρόφου του [εικόνες και βίντεο]
- O πόλεμος των Lego – Μπλόκο του YouTube στα viral αντιαμερικανικά βίντεο του «Mr Explosive»
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»



