
Nέα δικαίωση για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχετικά με τους Κύπριους
Παραμένουν τελικά στον ΠΑΟΚ οι τρείς Κύπριοι ποδοφαιριστές του, Γιαννάκης Οκκάς, Γιώτης Εγκωμίτης και Γιασεμάκης Γιασεμή, αφού η δευτεροβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ αππέριψε με ψήφους 4-1 τις προσφυγές τους.
26
Παραμένουν τελικά στον ΠΑΟΚ οι τρείς Κύπριοι ποδοφαιριστές του, Γιαννάκης Οκκάς, Γιώτης Εγκωμίτης και Γιασεμάκης Γιασεμή, αφού η δευτεροβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ αππέριψε με ψήφους 4-1 τις προσφυγές τους.
Αναλυτικά οι αποφάσεις κατά την τελευταία συνεδρίαση:
1. Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία (4-1) η έφεση του Γιαννάκη Οκκά.
2. Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία (4-1) η έφεση του Γιώτη Εγκωμίτη.
3. Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία (4-1) η λύση του συμβολαίου του Γιασεμάκη Γιασεμή, ωστόσο υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 93.938,78 ευρώ.
4. Λύει τη σύμβαση του Ι. Φουντουλάκη με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος με υπαιτιότητα της ΠΑΕ και υποχρεώνει την ομάδα να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 5.620 ευρώ.
5. Λύει το από 20.07.2001 συμβόλαιο του Γ. Κεφαλά με την ΠΑΕ Τρίκαλα με υπαιτιότητα της ΠΑΕ και υποχρεώνει την ομάδα να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 8.979,28 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολλανδία: Έκανε 250 τατουάζ με το όνομά του στο κορμί της συντρόφου του [εικόνες και βίντεο]
- O πόλεμος των Lego – Μπλόκο του YouTube στα viral αντιαμερικανικά βίντεο του «Mr Explosive»
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»



