26

Όταν ο Εντού πετυχαίνει γκολ και ο Σίμαν αποκρούει πέναλτι, τότε τα… άστρα είναι με το μέρος της Αρσεναλ! Οι «κανονιέρηδες» νίκησαν 2-1 την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, στην 30ή αγωνιστική της premier league, και εξακολουθούν να έχουν το πλεονέκτημα έναντι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή με «βραχεία κεφαλή», όμως έχει έναν αγώνα περισσότερο.



Το σκορ άνοιξε ο Βραζιλιάνος Εντου στο 14, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του σε αγώνα πρωταθλήματος (σκόραρε και την περασμένη Κυριακή στον προημιτελικό κυπέλλου με τη Νιούκαστλ) και φυσικά πανηγυρίστηκε δεόντως.


Όμως, για να φτάσει στη νίκη η Αρσεναλ, καθοριστική ήταν η συμβολή του 39χρονου Ντέιβιντ Σίμαν, ο οποίος στο 55 απέκρουσε πέναλτι του Γκάρεθ Μπάρι. Το 2-0 σημείωσε ο Ρομπέρ Πιρές με ένα υπέροχο γκολ στο 60, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ντιόν Ντάμπλιν στο 68.


Επίσης, στον άλλον αγώνα που έγινε σήμερα, η Λιντς επικράτησε 3-1 της Μπλάκμπερν και «καπάρωσε» την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ