29

Ηρακλής και Αρης θα αναμετρηθούν στον τελικό του φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλει. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-2 επί της Νίκαιας στον πρώτο (συναρπαστικό) ημιτελικό, ενώ στον δεύτερο ο «γηραιός» νίκησε εύκολα με 3-0 την Ορεστιάδα.


Το πρώτο ματς ήταν συγκλονιστικό, ένα πραγματικό ντέρμπι, που ξεκίνησε με τη Νίκαια να προηγείται με 2-0 σετ, προτού ο Αρης πραγματοποιήσει (βοηθούμενος από τον κόσμο και την… κακή υποδοχή των Αθηναίων) την ανατροπή και κερδίσει στο τάι μπρέικ το εισιτήριο.


Τα σετ: 25-22, 28-26, 21-25, 16-25, 14-16


Το δεύτερο ματς, το προαναγγελθέν ως ντέρμπι, αποδείχθηκε τελικά εύκολο για τον Ηρακλή. Μόνο στα δύο πρώτα σετ η Ορεστιάδα προέβαλλε αντίσταση, όμως ο «γηραιός» (καλύτερος σε όλα τα σημεία) δεν άφησε να αμφισβητηθεί η υπεροχή του από τους ακρίτες.


Τα σετ: 27-25, 26-24, 25-18


Η σύγκρουση Αρη και Ηρακλή θα γίνει το Σάββατο, στις 17:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ