25

Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών προκήρυξε την Πέμπτη τον 4ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές λυκείου με ένα ποίημα ή ένα διήγημα. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 31 Μαρτίου.


Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές λυκείου μπορούν να λάβουν μέρος με ένα ποίημα ή ένα διήγημα, μόνο και το θέμα είναι της δικής τους επιλογής.


* Το ποίημα πρέπει να είναι έως τριάντα δακτυλογραφημένους στίχους


* Το διήγημα πρέπει να είναι έως πέντε δακτυλογραφημένες σελίδες.


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα (ή με καθαρογραμμένα ευανάγνωστα χειρόγραφα), γραμμένα μόνο από τη μία όψη του χαρτιού, με ψευδώνυμο, το οποίο να είναι σημειωμένο πάνω σε κάθε σελίδα.


Οι εργασίες να συνοδεύονται με ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο απέξω να σημειώνεται το ψευδώνυμο και να περιέχονται τα ακριβή στοιχεία του διαγωνιζομένου: Όνομα, επίθετο, διεύθυνση κατοικίας, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο.
Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 31 Μαρτίου 2002 και η βράβευση θα γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.


Οι συμμετοχές -όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Λογοτεχνών- πρέπει να αποστέλλονται ταχυδρομικά στα γραφεία της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ), Κάνιγγος 7, 3ος όροφος, ΤΚ 106 71 Αθήνα. Πληροφορίες μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι απο την πρόεδρο ή τη γενική γραμματέα κάθε Πέμπτη 10πμ-12μμ στο τηλέφωνο 010-3225550.

ΑΠΕ