
Ντεμπούτο Σούμποτιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, με Σαρλερουά
Την πρώτη του επίσημη παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει ο Λευτέρης Σούμποτιτς την Τετάρτη στον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τη Σαρλερουά για τη 12η αγωνιστική της Euroleague. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ρισασέ, λόγω τραυματισμού.
26
Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάνει την Τετάρτη ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Πρώτο του τεστ είναι αυτό με τη Σαρλερουά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στη Γαλλία με τον Στεφάν Ρισασέ να είναι στην αποστολή, παρά τη θλάση στον αγκώνα που υπέστη τη Δευτέρα. Πάντως για… καλό και για κακό ο Σούμποτιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεαρό Παναγιώτη Ματζάνα.
«Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, κυρίως στο γήπεδο της. Σουτάρει πολλά τρίποντα στην επίθεση, ενώ παίζει αθλητική και καλή άμυνα» επεσήμανε ο «Πίξι» για το συγλελριμένο παιχνίδι και συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να παίξουμε και στην άμυνα και εμείς για να φτάσουμε στη νίκη. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι το τρία στα τρία. Το μυαλό μας είναι και στον αγώνα Μακάμπι-Μπενετόν, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάμε τι κάνει ο Ολυμπιακός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛΣΤΑΤ: Με χρόνιο πρόβλημα υγείας το 24% του πληθυσμού – Η γενική κατάσταση σε άτομα 16 ετών και άνω
- Είναι αυτά τα αρχαιότερα ζάρια του κόσμου;
- Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους σε νησί των Κυκλάδων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες





