
Θετικά μηνύματα Κεντέρη, μετά τις επιτυχίες των Θάνου, Τζελίλη
Περπατώντας στα τελευταία μετρα ο Κώστας Κεντέρη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση στην 3η προκριματική σειρά με 20.46 και να έχει πλέον στο μυαλό του τα προημιτελικά των 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στις 3.55 π.μ.
26
Περπατώντας στα τελευταία μετρα ο Κώστας Κεντέρη δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση στην 3η προκριματική σειρά με 20.46 και να έχει πλέον στο μυαλό του τα προημιτελικά των 200μ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στις 3.55 π.μ.
«Έχουμε τέσσερις κούρσες πρέρει να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων μέχρι τον τελικό» είπε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης και προσέθεσε σε ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όλα είναι στο μυαλό μας».
O Κώστας Κεντέρης δε πρόκειται να βρεί στο δρόμο τους ούτε τον Μόρις Γκριν ούτε όμως και τον Ατο Μπόλτον.
Το βάθρο κυνηγάει όμως και η Νίκη Ξάνθου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα προκριματικά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού έκανε άλμα στα 6.66 μέτρα. Ο τελικός του μήκους γυναικών ξεκινάει τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 3.05 π.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε





