
Συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του Τζ.Βέρντι από τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων
Αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του Τζουζέπε Βέρντι, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από το θάνατό του, είναι η συναυλία που θα δώσει τη Δευτέρα η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων (9 μ.μ).
35
Αφιερωμένη στη μνήμη και το έργο του Τζουζέπε Βέρντι, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από το θάνατό του, είναι η συναυλία που θα δώσει τη Δευτέρα η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων (9 μ.μ).
Σολίστες θα είναι η σοπράνο Ιουλία Τρούσσα, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής, ο βαρύτονος Κωστής Ρασιδάκης και ο μπάσος Μισέλ Μουσού. Θα συμμετάσχει η Μεικτή Δημοτική Χορωδία Αθηνών. Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Ελευθέριος Καλκάνης. Η συναυλία θα δοθεί στο Αττικό Θέατρο και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Χτύπημα της ΕΛΑΣ σε κύκλωμα πλαστών εγγράφων και διακίνησης μεταναστών στην Αθήνα
- Ανατριχίλα από το Ιράν: Ο Ταρέμι και οι συμπαίκτες του με φωτογραφίες παιδιών-θυμάτων του πολέμου (Pics, Vid)
- Αμπελόκηποι: Δικογραφία για την παράνομη στάνη στον Πύργο Αθηνών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. – Νέες εικόνες
- Υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης κερδίζει χρόνο μετά τις απειλές Ντίλιαν και ο Ανδρουλάκης ετοιμάζει παρέμβαση στη Βουλή
- Κοινή δήλωση ΕΕ, Ελλάδας και 10 χωρών για Λίβανο: Καταδίκη της Χεζμπολάχ – στήριξη της κυβέρνησης στη Βηρυτό
- LIVE: Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός





