
Ο Ντένις Όσβαλντ ο νέος πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ
Ο Ελβετός «αθάνατος» Ντένις Όσβαλντ ορίστηκε από τον νέο πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Ζακ Ρογκ, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
37
Ο Ελβετός «αθάνατος» Ντένις Όσβαλντ ορίστηκε από τον νέο πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ), Ζακ Ρογκ, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΟΕ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Έτσι, ο Ντένις Όσβαλντ αναλαμβάνει, μετά την εκλογή του Ζακ Ρογκ στην προεδρία της ΔΟΕ, την παρακολούθηση της προόδου των προετοιμασιών της Αθήνας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Όσβαλντ θεωρείται ιδιαίτερα αυστηρός, ήταν έμπιστος του τέως προέδρου της ΔΟΕ Χουάν Αντόνιο Σάμαρανκ και όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ένας από τους θιασώτες της περίφημης «κίτρινης καρτας», που έδειξε πριν ένα και πλέον χρόνο η ΔΟΕ στην Αθήνα, για καθυστερήσεις στην προετοιμασία των Ολυμπιακών του 2004.
Ο Ντένις Όσβαλντ είναι μέλος της ΔΟΕ, πρόεδρος της ASOIF (Ενωση Διεθνών Ομοσπονδιών Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων), πρόεδρος της Διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής.
Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, η επόμενη Κοινή Συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής με την «Αθήνα 2004» θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Σεπτεμβρίου 2001.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass
- Επτά συλλήψεις στην Αϊτή μετά το ποδοπάτημα σε ιστορικό φρούριο με 25 νεκρούς
- Πέντε τρόποι για να «επανέλθεις» μετά το γιορτινό τραπέζι
- Καιρός: Βροχές και αφρικανική σκόνη την Τρίτη
- Στα +1.900 ευρώ ετησίως ο λογαριασμός ενέργειας λόγω Μέσης Ανατολής
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε





