29

«Σαπάνης; Παρών» την Τετάρτη στην πανηγυρική «πρώτη» του ΠΑΟ· αυτή είναι η φιλοδοξία του Γιάννη Κυράστα, να αποκτήσει η ομάδα του τον παίκτη που προπονούσε (1998-99) στον Πανηλειακό. Πάντως, αν και ο 24χρονος μέσος προετοιμάζεται για διάδοχος του Καραγκούνη, ο τελευταίος βλέπει κλειστές τις λεωφόρους που οδηγούν στο campionato και μόνη ρεαλιστική επιλογή τη… Λεωφόρο!

Οι εξελίξεις στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη επηρεάζουν σημαντικά, όπως φαίνεται, τη μεταγραφική πολιτική της ΠΑΕ και επιθυμία όλων -διοίκησης και παίκτη- είναι να οριστικοποιηθεί το μέλλον του άμεσα (Ουντινέζε, Μπολόνια ή… ΠΑΟ;), ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα περίοδο.


Στο νέο Παναθηναϊκό θα περιλαμβάνεται μάλλον και ο Μίλτος Σαπάνης, όντας η επόμενη (μετά τον Κωνσταντίνου) μεταγραφή του «τριφυλλιού». Το θέμα του μέσου του Πανηλειακού, όπως και αυτό του αμυντικού του ΟΦΗ Σταυρακάκη, θα ξεκαθαρίσει έως την Τετάρτη, ημέρα της παρουσίασης της ομάδας στους φιλάθλους της.


Εκκρεμή παραμένουν δύο ζητήματα, του τερματοφύλακα και του αριστερού μέσου. Στην πρώτη περίπτωση, εάν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να προσθέσει έναν ακόμη πορτιέρο στο ρόστερ του (μαζί με τους Νικοπολίδη, Κοτσώλη και Τζώρβα), ίσως αυτός να είναι ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Στη δεύτερη περίπτωση, οι επιλογές είναι πολλές: Βαμπέρτο, Σιπνιέφσκι οι γνωστές και… Κύριος οίδε οι άγνωστες που εξετάζονται στην Παιανία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ