66

Η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο αποδοκιμάζεται έντονα την τελευταία πενταετία, είναι το μεγάλο γεγονός του Σαββάτου. Το μαρτυρά και η αυξημένη, σε σχέση με τους πρόσφατους προηγούμενους αγώνες ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, προσέλευση θεατών,
αφού εκτιμάται πως στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου οκτώ χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Τα ηγετικά στελέχη της κορυφαίας οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ, «Original 21», επιχείρησαν με κάθε μέσο να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επεισοδίων μεταξύ των φίλων της ομάδας. Το ίδιο θα επιδιώξουν και αύριο με έντυπο μήνυμα που θα διανεμηθεί στους προσερχόμενους στο στάδιο φίλους της ΑΕΚ.


Αυτή που δεν μπορεί να προβλεφθεί είναι η στάση την οποία θα τηρήσουν οι μη οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΚ, αφού για πρώτη φορά έπειτα από πέντε χρόνια είναι πιθανόν μερίδα οπαδών να επευφημήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτό το ενδεχόμενο αποτελεί και την ειδοποιό διαφορά της επιστροφής του Σέρβου τεχνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια σε σχέση με τις προηγούμενες που πάτησε το γήπεδο της ΑΕΚ ως αντίπαλος.


Όσον αφορά στο σίριαλ της ενδεχόμενης αλλαγής στο ιδιοκτησιακό και διοικητικό καθεστώς, ουσιαστική εξέλιξη δεν υπήρξε από το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ ο επιχειρηματίας Μιχάλης Σπανός.


Η NetMed περιμένει πλέον προτάσεις από ενδιαφερόμενους, ενώ εξετάζει λύσεις οι οποίες δεν προβλέπουν αποχώρηση της εταιρείας από την ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά παραχώρηση μόνο του μάνατζμεντ.


Βα.Σα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ