
Ο «αργυρός» Ολυμπιονίκης χαρίζει το μετάλλιό του στα παιδιά του «Κάνε μία ευχή»
Η ντριμ - τιμ της άρσης βαρών έκανε και πάλι το θαύμα της. Αυτήν τη φορά κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Λεωνίδας Κόκκας, ο οποίος σε ένδειξη ανθρωπιάς και αγάπης αποφάσισε να χαρίσει το ασημένιο μετάλλιο, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών στην Αθήνα, στο ίδρυμα για τα παιδιά «Κάνε μία ευχή».
26
Η ντριμ – τιμ της άρσης βαρών έκανε και πάλι το θαύμα της. Αυτήν τη φορά κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Λεωνίδας Κόκκας, ο οποίος σε ένδειξη ανθρωπιάς και αγάπης αποφάσισε να χαρίσει το ασημένιο μετάλλιο, που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών στην Αθήνα, στο ίδρυμα για τα παιδιά «Κάνε μία ευχή».
Η προτροπή ενός φίλου του αργυρού Ολυμπιονίκη της Ατλάντα ήταν αρκετή για να του δώσει την αφορμή να προχωρήσει στην παραπάνω χειρονομία, που βέβαια αποτελεί μία ακόμα απόδειξη για το ήθος και το χαρακτήρα του Έλληνα πρωταθλητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Αριστερά: Θεσμικός κατήφορος Άδωνι για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Τσουκαλάς: Πάλι «λαγός» του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης – Επιτίθεται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία απροκάλυπτα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος το αδίκημα
- Δήμητρης Κόκοτας: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του μετά από 2 χρόνια νοσηλείας
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- «Να δώσουμε λόγους να επιστρέψουν και ευκαιρίες για να μείνουν οι άνθρωποι στον τόπο τους»


