
Ο Φέργκιουσον κορυφαίος προπονητής του κόσμου βάσει στατιστικής
Τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ανέδειξε κορυφαίο του κόσμου έρευνα που πραγματοποίησε εφημερίδα της Αγγλίας, μεταξύ των κορυφαίων προπονητών από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Νοτίου Αμερικής.
63
Τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ανέδειξε κορυφαίο του κόσμου έρευνα που πραγματοποίησε εφημερίδα της Αγγλίας, μεταξύ των κορυφαίων προπονητών από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Νοτίου Αμερικής.
Όπως μεταδίδει το DailySoccer, η έρευνα διεξήχθη από την αγγλική εφημερίδα Daily Telegraph και, σύμφωνα με αυτή, ο Φέργκιουσον είναι κορυφαίος, καθώς έχει κερδίσει το 63% των αγώνων που έχει δώσει φέτος η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Ότμαρ Χίτσφελντ, είναι δεύτερος έχοντας κερδίσει το 62% των αγώνων των Βαυαρών.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας, Λουίς φαν Γκαλ, και ο Αργεντινός κόουτς της Μπόκα Τζούνιορς, Κάρλος Μπιάνκι, κατέχουν την τρίτη θέση, καθώς έχουν νικήσει στο 57% των αγώνων των ομάδων τους. Ακολουθεί ο Σβεν Γκόραν Έρικσον με 56%.
Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον είναι και ο πλέον πολυνίκης προπονητής του κόσμου, με 24 τίτλους στην Αγγλία και τη Σκοτία, καθώς και άλλες έξι διεθνείς διακρίσεις. Έπεται ο Χίτσφελντ με 15 τίτλους και ο Έρικσον είναι τρίτος με 14 τίτλους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Κατέρρευσε παλιό σπίτι στο κέντρο της Χαλκίδας
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε στην Χάιφα του Ισραήλ – Τέσσερις αγνοούμενοι και τουλάχιστον 11 τραυματίες
- Ομοβροντία συνεντεύξεων από τον Τραμπ με απειλές κατά του Ιράν
- Google: Το «μαγικό» flashακι που υπόσχεται να «σώσει» τον παλιό σας υπολογιστή από τη… χωματερή


